دستگاه اکسس 1213 بتا

اکسس کنترل اثرانگشت بتا 1213

  گارانتی 2 ساله  اثر انگشت 

تماس بگیرید
 

معرفی اکسس کنترل اثر انگشت بتا 1213

 
دستگاه کنترل تردد بتا مدل 1213 به عنوان یک ابزار مؤثر برای مدیریت ورود و خروج افراد در مکان‌های مختلف طراحی شده است. این دستگاه می‌تواند به عنوان سیستم حضور و غیاب نیز مورد استفاده قرار گیرد.برای اطلاع از قیمت اکسس کنترل میتوانید با ما در تماس باشید.

اکسس کنترل بتا مدل 1213 امکان ثبت و کنترل تردد در ادارات، مجتمع‌های مسکونی، و مکان‌های امنیتی را از طریق شناسایی اثر انگشت، کارت و رمز عبور فراهم می‌کند و قابلیت ترکیب چند روش شناسایی، امنیت بالاتری را تضمین می‌کند. این مدل دارای قابلیت اتصال به کلید کنترل دستی نیز است.

 

دارای رله خروجی


این دستگاه دارای خروجی رله آزاد با سه پایه COM، NO و NC است که به مشتری اجازه می‌دهد هر نوع قفل برقی را متصل کند. همچنین صفحه نمایش 2.4 اینچی آن به دو زبان فارسی و انگلیسی امکان تنظیم پارامترها و مدیریت کاربران را فراهم می‌کند. یکی از ویژگی‌های بارز این دستگاه، ویگند ورودی 26 و 34 بیتی است که انتخاب بین کارت ریدر یا آنتن دور برد را برای مشتری امکان‌پذیر می‌سازد.
 

نرم افزار فارسی


این دستگاه همچنین یک نسخه نرم‌افزار فارسی برای مدیریت حضور و غیاب ارائه می‌دهد که امکان پردازش اطلاعات و محاسبه حقوق و دستمزد را فراهم می‌کند. انتقال اطلاعات تردد به نرم‌افزار از طریق کابل شبکه یا RS485 انجام می‌شود و نیازی به ارتباط دائمی نیست. همچنین، اطلاعات می‌توانند از طریق فلش مموری منتقل شوند.
 
مشخصات فنی

یک رله آزاد
ظرفیت حافظه: 1500 اثر انگشت، 5000 کارت و 80,000 تردد
ویگند ورودی و خروجی
صفحه نمایش رنگی 2.4 اینچ
قابلیت تنظیم زمان عملکرد رله و آلارم

ابعاد 90 × 90 × 34.5 میلی‌متر
سنسور ضد سرقت
امکان اتصال سنسور وضعیت درب
ولتاژ تغذیه 12 ولت
اثر انگشت, کارت و تگ
ظرفیت تعریف کاربر 5000 کاربر
نوع کد EM125HZ
صفحه کلید دکمه ای
گارانتی 1 ساله